Janika lähti ulos. Pakkasilma oli purevaa ja hän siirsi vauvan naamalle peittoa. Hänen mielessään pyöri samalla monta ajatusta. 'Miksi minä menin pelehtimään Nikon kanssa?' Janikan kenkien alla narskui lumi. Hän lykkäsi rattaita eteenpäin. Vaikeata se kyllä oli. Nyt Janikan kännykkä soi, soittajana oli Niko. " Ai moi hani " Janika vastasi. Nyt juuri hän kaipasi eniten Nikon seuraa. " No moi. " Niko vastasi.
"Olikos asiaa?" Janika kysyi.
"Halusin kuulla mahtavan äänesi", Niko imarteli.
"Joo joo. Mutta.. tää... no tää on vähä grazyy.. Tai no sillee.." Änkytti Janika.
"Mitä?" Niko kysyi. Janika työnsi kärryt kaupan eteen ja pysähtyi siihen.
"Oon tullu raskaaks, vauva on syntynyt jo." Janika paljasti viimein.
"Jaha. Nimesit sen ilman minun mielipiteitäni, ylipäätänsä! Et ollut edes aikaisemmin kertonut! Häpeäisit...Olet kohta Exä, jos tuollainen salaus jatkuu!" Niko huusi ja katkaisi puhelun. Janika katsoi taivaalle päin. Hän huomasi siellä sydämenmuotoisen pilven... Nikon ja hänen rakkaus vain taisi olla ohi. No, nyt piti vielä mennä kauppaankin. Janika mietti, mitä toisi. Ainakin vauvanruokaa ja muuta. Ostokset hoidettuaan hän työnsi kovalla vaivalla rattaat kotiinsa. Äiti ja isä taisivat olla jo kotona. "Hello kello" Janika moikkasi vanhempiaan. "Hei kulta!" Äiti sanoi. "No? Näytä Maria Roosa." Isä sanoi puhkuen intoa. Hän sanoi vaimolleen: "Armas jalokiveni, tiedätkö mitä?"
" No? " Äiti kysyi.
" Olemme isovanhempia! " Isä sanoi iloisesti.
Janika näytti kauhistuneelta. Hän juoksi vessaan, lukitsi oven ja alkoi itkemään. "Mistäs Janika noin kovan raivokohtauksen sai?" Äiti kysyi.
"En tiedä!" Isä vastasi. Pian Maria Roosa alkoi itkemään, joten Janikan oli pakko tulla pois vessasta. Janika syötti pikkuisensa ja antoi äidin syliin vauvansa. 'Minua masentaa. Miksi koko Maria Roosan piti syntyä? Tapan itseni sittenkin. Sillä karsealla kurkkuauki systeemillä' Janika mietti. Janika kuitenkin sai koottua itsensä. 'Eihän se Maria Roosan vika ole, että Niko jätti minut. Eikä kyllä minunkaan,vaan Nikon yliherkkyyden..' Janikan mietteitä taasen.
Janika otti vauvan äidin sylistä ja asetti sen rattaisiin. Taas sitä mentiin.

Mitään en seuraavalta luvulta voi luvata, koska nytkin suunnittelu oli tosi vaikeaa.
Kuitenkin uusi luku nähdään viimeistään ensi perjantaina, kyllä varmastikin aikaisemmin! :)