HUOM!
FANEILLE: TARINAA SAATTAA ILMESTYÄ JOSKUS 3 LUKUA PÄIVÄSSÄ...

 

Janika suuntasi tälläkertaa Olivialle. Maria Roosa näytti todella söpöltä Olivian vanhoissa vaatteissa ja vaipassa sekä upouusi (Olivian vanha siis) toppahaalari päällään. Janikan pimpottaessa ovikelloa hänen taakseen ilmestyi poika, jonka takana oli ilmeisesti Alisa. "Mitä te täällä teette?" Janika kysyi. Alisa hymyili oudosti."Ai Alisa..." Janika sanoi. Muuta hän ei kerennyt sanoa kun ovi aukesi. Janika veti rattaat sisään ja vilkutti heipat vakoojilleen.
"Vauvani on ihana, tosin en jaksa huolehtia yksin siitä.." Janika sanoi riisueassaan naulakkoon vaatteensa.  Célia sattui kävelemään juuri ohi, mutta ei sanonut mitään. Janika  otti Maria Roosan ja he menivät yhdessä Olivian huoneeseen. "Äiti ei edes ole ostanut siteitä, kuukautiskuppia en ees haluu" Janika protestoi. "Ja sori ku oon teiän 'hoidokki'..." Hän lisäsi heti perään. "Ei se mitään!" Olivia sanoi.  "Janika, olen ostanut tämän.. Voit antaa tämän lapsellesi kun hetki on sopiva. Älä anna sitä silloin, kun huvittaa, vaan silloin kun hän joutuu samanlaiseen tilanteeseen. Se auttaa." Olivia sanoi ja ojensi kättään Janikaa kohti. Janika nappasi pienen rasian ja avasi sen. Siellä oli ihana sydänmagneetti, jossa luki:
' Älä sure, ne asiat hoituu kyllä. ' "Kiitos!" Janika sanoi ihastellen sitä. Hän katsoi sitä joka puolelta ja joka kulmasta. "Se on hieno!" Janika sanoi hiljaa. 'Olivia on paras ihminen mitä maa päällään kantaa', Janika mietti. "Mutta.. Tämä oli pikavisiitti, minun täytyy kai nyt mennä." Janika sanoi ja lähti. Kun hän katsoi ikkunasta, hän huomasi ulkona Alisan, mutta ei sitä poikaa. Hän astui ulos ja Alisa alkoi heti kävellä hänen vierellään. "Anteeksi, olen vain utelias, mutta.. tuo vauva.. onko se sun?" Alisa kysyi. "On" Janika vastasi. 'Älä kysy enempää' Janika ajatteli mielessään. "Tota...Mun pitää kääntyä tonne, nähdään sit ens Maanantaina koulussa.." Janika änkytti ja lähti pois.
Kotona hän vei Maria Roosan äidin ja isän hoidettavaksi ja painui nukkumaan.

Séuráává osá joskús.. :D